Concert de Tardor

2018

guitarra clàssica i solidaritat

El pròxim dia 3 de novembre de 2018 actuarà al Teatre Principal de Badalona el reconegut concertista internacional Guillem Pérez-Quer, en un recital organitzat per la nostra Associació i que aquest any arriba amb proposta solidària, ja que el 50% de l'import de l'entrada es destina a l'ONG de Badalona PROACTIVA OPEN ARMS.

EL CONCERT

Guillem Pérez-Quer és un guitarrista virtuós, de tècnica impecable i extrema sensibilitat, capaç de captivar tot tipus de públic en els seus concerts. Interpretarà un repertori variat i equilibrat entre obres clàssiques i modernes, en algunes de les quals comptarem amb la participació de la veu de l’actriu i cantant Mónica Mun.

LA SOLIDARITAT

En aquesta edició del nostre tradicional Concert de Tardor volem recolzar l'acció de l'ONG badalonina PROACTIVA OPEN ARMS donant a aquesta Organització el 50% de l’import recaptat per la venda d’entrades. Alguns dels membres de Proactiva Open Arms seran presents al Teatre Principal per agrair el suport, donar a conèixer la tasca humanitària que realitzen i compartir la seva experiència amb el públic assistent. 

VENDA D'ENTRADES

Les entrades tenen un únic preu de 12 € i es poden adquirir anticipadament a la llibreria Saltamartí (Canonge Baranera 78, Badalona) o per internet a la plataforma Ticketea (amb un increment del 10% en concepte de despeses de gestió). El preu a taquilla el dia del concert serà de 15 €.


GUILLEM PÉREZ-QUER

Guillem Pérez-Quer és professor de guitarra clàssica i música de cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i posseeix una llarga trajectòria com a concertista internacional.

Va estudiar amb J. F. Garrido i amb Mª Luisa Anido, la gran dama de la guitarra, qui el considerà un dels seus millors alumnes. Avui és un guitarrista virtuós, de tècnica impecable i extrema sensibilitat, capaç de captivar tot tipus de públic en els seus concerts.

En aquest recital, Guillem Pérez-Quer interpretarà com a solista obres de J. S. Bach, L. Brouwer, R. Sainz de la Maza, J. Malats, I. Albéniz i Tárrega.Mónica Mun

Amb la col·laboració de la veu de l’actriu i cantant Mónica Mun, interpretarà també quatre poemes de García Lorca, de R.Smith-Brindle, i quatre moviments de la suite “Platero y yo” d’Eduardo Sainz de la Maza.

Mónica Mun ha col·laborat com a solista amb diferents orquestres i grups de cambra amb els que ha realitzat concerts a nivell nacional i internacional.

Al final d'aquest article pots veure el Programa detallat.


 

PROACTIVA OPEN ARMS

Proactiva Open Arms neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim de Badalona.

Avui som una organització no governamental sense ànim de lucre, la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. 

Ens dediquem a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

Compra la teva entrada pel Concert de Tardor 2018 i ens ajudaràs.

Ens trobarem en el Concert!

 


ENTRADES I PREUS:

 

VENDA ANTICIPADA ENTRADA ÚNICA GENERAL: 12 €

Punt de venda a Badalona: LLIBRERÍA SALTAMARTÍ. C. Canonge Baranera, 78.

Venda online: www.ticketea.com (+10% despeses gestió)

A taquilla el dia del Concert: 15 € 

 

COMPRA LA TEVA ENTRADA ARA

 


 

AMB EL SUPORT SOLIDARI DE: