u u u

 


CELEBRAT AMB ÈXIT EL CONCERT DE TARDOR 2018

 

Guillem Pérez-Quer

3 de novembre de 2018

Teatre Principal de Badalona

 

El dissabte dia 3 de novembre de 2018 vam gaudir, al Teatre Principal de Badalona, d'un excel·lent concert del guitarrista barceloní Guillem Pérez-Quer.

Un esdeveniment organitzat per la nostra Associació i que ha estat un altre cop solidari amb l'ONG Proactiva Open Arms, a qui s'ha donat el 50% de l'import de la recaptació obtinguda per la venda d'entrades.

Amb un programa molt variat i guitarrístic,  Guillem Pérez-Quer va saber impregnar totes les obres amb els colors justos i adients,  fent en tot moment una lectura i re-creació de les partitures d'allò més personal. Segurament mai havíem sentit un Bach tan ple de matisos, tan íntim i profund. També vam descobrir una música espanyola (Albèniz, Malats, Tàrrega, Sainz de la Maza) molt allunyada de les estereotipades i superficials versions que estem acostumats a sentir.

 

 

Creiem, i així ho va manifestar el nombrós públic assistent, que va ser un gran encert acompanyar-se, en dues de les obres del programa, de la cantant i actriu Mónica Mun, qui va "preparar" les peces inspirades en García Lorca i Juan Ramón Jiménez amb la lectura de quatre fragments del "Poema del Cante Jondo" i de "Platero y yo" respectivament.  La superba, emotiva i colpidora interpretació de Mònica Mun va saber il·lustrar el "Platero" de E. Sainz de la Maza, i especialment la difícil (en tots els sentits) composició dodecafònica de l'anglès R. Smith-Brindle.

Gràcies per una vetllada inoblidable!!!

 

Aquí pots veure l'àlbum de fotos d'aquest concert:

 

 

 

AQUESTS HAN ESTAT ELS COL·LABORADORS SOLIDARIS D'AQUEST CONCERT: