ZORAN DUKIĆ A BADALONA!

 

El pròxim 11 de desembre (dissabte) a les 20:15 hores, se celebrarà el segon dels nostres Concerts de Tardor 2021 de guitarra clàssica, amb l'actuació a Badalona d'un dels més grans intèrprets de l'actualitat: el mestre Zoran Dukić.

 

Aquest concert tindrà lloc a l'Església dels Pares Carmelites (C. Sant Miquel, 44, Badalona) i l'accés serà lliure fins a completar l'aforament, tot i que al finalizar el concert es podrà contribuir amb un donatiu voluntari.

 

 

El dia 1 de novembre vam celebrar a l’Església dels Pares Carmelites de Badalona el primer dels dos concerts de guitarra clàssica que l’Associació de la Guitarra de Badalona ha programat aquesta tardor.

L’artista convidat va ser el jove guitarrista mexicà Abel García Ayala, un talent emergent en el panorama guitarrístic internacional, que va interpretar un programa amb obres de diferents èpoques, orígens i estils, incloent una peça de Joan Manén, coincidint amb la commemoració en aquest any 2021 dels cinquanta anys de la mort d’aquest magnífic compositor català.

Com a curiositat comentarem que va interpretar també la transcripció per a guitarra de tres “pirekuas”, cançons de la cultura purépetxa, un imperi del Mèxic precolombí del qual és descendent l'intèrpret per part de mare.

Només té 25 anys, però Abel García Ayala va deixar patent la seva gran qualitat tècnica i una exquisida sensibilitat musical. 

 

“Abel posee una habilidad innata para la música y el arte, que hereda de una muy larga tradición familiar… Gracias a su pasión y dedicación ha logrado una envidiable musicalidad, sensibilidad y virtuosismo.”

Pepe Romero, Alacant, 2019.

 

 

VÍDEO: 

Aquí us oferim un primer vídeo-resum molt breu. Aviat publicarem més vídeos d’aquest concert en aquesta pàgina.