Benvolguts socis, sòcies, amics i amigues,

Degut a la pandèmia sanitària COVID-19, aquesta Associació s'ha vist obligada a cancel·lar la majoria d'esdeveniments públics previstos per aquest any 2020:

  • Festival Guitarra Badalona 2020
  • V Concurs Internacional de Joves Intèrprets
  • Concert de Joves Promeses de la Guitarra
  • Concert d'Estiu de Guitarra

En aquests moments està pendent de confirmació el tradicional Concert de Tardor amb una gran figura de la guitarra. Esperem poder celebrar-lo. Si això és possible, ho anunciarem en el seu moment. 

Mentrestant, mantenim les activitats de publicació de continguts en aquest lloc web i en xarxes socials.


 

Aprofitant el confinament

Hem aprofitat els dies de confinament obligatori per millorar aspectes administratius i recopilar material gràfic i audiovisual dels nostres esdeveniments celebrats en temporades anteriors. També per reestructurar i ampliar aquest lloc web, en el qual anirem publicant aquest material, editat, en nous apartats, com "El blog de la AGB" que ja vam estrenar el passat 5 de juny.

Des de l'Associació compartim el dolor i enviem el nostre ànim i solidaritat a totes les persones i famílies afectades per la malaltia COVID-19. Esperem que, amb la col·laboració de tots, la pandèmia es mantingui contingui i ben aviat puguem gaudir i compartir novament les nostres activitats, en una vida el més normal i saludable possible.

Salutacions i salut per a totes i tots.

La Junta Directiva

Badalona, 18 de juny de 2020