A causa de la pandèmia sanitària COVID-19, aquesta Associació s'ha vist obligada a cancel·lar la majoria d'esdeveniments públics previstos per l'any 2020:

  • Festival Guitarra Badalona 2020
  • V Concurs Internacional de Joves Intèrprets
  • Concert de Joves Promeses de la Guitarra
  • Concert d'Estiu de Guitarra

Vam celebrar el tradicional Concert de Tardor EN LÍNIA, amb Ljubica Bukvic, emès en directe pel nostre canal de Youtube.

Mantenim les activitats de publicació de continguts en aquest espai web i en xarxes socials.

 

Aprofitant el confinament

El temps i els recursos previstos per l'organització i celebració d'esdeveniments en l'any 2020 s'han destinat a millorar alguns aspectes administratius i a editar l'abundant material gràfic i audiovisual de temporades anteriors que teníem pendent. També a reestructurar i ampliar aquest lloc web, en el qual anem publicant el material editat. Un dels nous apartats és "El bloc de la AGB" que vam posar en marxa el passat 5 de juny.

Des de l'Associació enviem el nostre ànim i solidaritat a totes les persones i famílies afectades per la malaltia COVID-19. Esperem que, amb la col·laboració de tots, la pandèmia es contingui i ben aviat puguem gaudir i compartir novament les nostres activitats, en una vida el més normal i saludable possible.

Salutacions i salut per a tothom.

La Junta Directiva

Badalona, 18 de juny de 2020