El pròxim 23 de juliol celebrarem la cinquena edició del Concert d’Estiu de guitarra clàssica de Badalona, que enguany té com a protagonista la guitarrista equatoriana Julia Villarroel Peralta.

 

Actualment, Julia Villarroel cursa els seus estudis avançats de guitarra a Espanya, al Conservatori Superior de Música de Vigo, sota la tutela de la gran professora i intèrpret Margarita Escarpa.

 

Tot i la seva joventut, Julia Villarroel pot presumir d’una bona trajectòria com a concertista, havent guanyat ja un valuós grapat de premis en certàmens internacionals.

 

Sense anar més lluny, el passat mes de maig va resultar premiada a Badalona en el "IV Concurs Internacional de Joves Intèrprets" organitzat per la nostra Associació, on van competir guitarristes amb un gran nivell. Un dels regals del premi consistia precisament en ser la figura protagonista d’aquest Concert d’Estiu.

 

Amb una tècnica brillant, sensible i enèrgica alhora, sap trobar l’emoció en les seves interpretacions. Us convidem a venir a veure-la, sentir-la i comprovar-ho.

 

El concert se celebrarà en el pati de l’AV Centre Badalona, formant part del cicle “Vespres a la Fresca” que organitza aquesta entitat, a la que volem agrair el seu suport i la seva valuosa col·laboració.

 

Entrada lliure fins a completar l’aforament. T’hi esperem!

 

 

A continuació pots veure el PROGRAMA DEL CONCERT i una breu ressenya biogràfica de la intèrpret.

 

 


 

Julia Villarroel durant la seva participació a "Guitarra Badalona 2019"

Julia Villarroel Peralta

Va néixer a Guayaquil, Equador, l’any 1996. Va estudiar al Conservatori Nacional de l'Equador "Antonio Neumane" amb el mestre Luis Betancourt.

Ha rebut classes magistrals de grans mestres com David Russell, Ricardo Gallén, Carlo Marchione, Paolo Pegoraro, Berta Rojas i Roland Dyens.

Des de 2016 cursa els seus estudis avançats de guitarra a Espanya, al Conservatori Superior de Música de Vigo, sota la tutela de la gran professora i intèrpret Margarita Escarpa.

Ha participat en nombrosos festivals, i ha estat premiada en molts d'ells, com el Festival Internacional de Guitarra Ciudad de Guayaquil, IV Concurso Nacional de Guitarra "Ryuhei Kobayashi", o el Concurso Internacional "Jóvenes Talentos" de Cuenca, a l’Equador.

En el passat mes de maig de 2019, va participar, a Badalona, en el "IV Concurs Internacional de Joves Intèrprets" organitzat per la nostra Associació, on va competir amb guitarristes de gran nivell. Julia Villarroel va merèixer el tercer premi del Jurat, guanyant també el dret a ser la protagonista del nostre concert d’estiu d’enguany.

 

 

 

 

 

 


CONCERT ORGANITZAT PER:

                                              

 

HI COL·LABOREN: