Durant les Jornades de la Guitarra de Badalona 2017 vam poder gaudir de quatre extraordinaris CONCERTS de guitarra clàssica:

 

29 d'abril de 2017

NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador, Badalona

El Quartet Terpsícore ens va proposar un viatge musical pel món, el seu "World Tour", que va encantar als espectadors que van acudir a el concert.

 

30 d'abril de 2017

NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador, Badalona

Una de les dues guitarres, "La Invencible", construïda per Antonio de Torres l'any 1884, ha sonat a Badalona per primer cop en concert després d'una restauració recent.

 

29 d'abril de 2017

NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador, Badalona

L'any 2015, la nostra Associació va organitzar el primer concert d'aquest jove guitarrista a Barcelona. Tenia 19 anys. En aquella ocasió ja ens va meravellar la seva tècnica i la seva extraordinària sensibilitat musical. Aquesta última visita ha servit per confirmar que Abel García Ayala és un valor segur en el panorama internacional de la guitarra de concert.

 

28 d'abril de 2017

Casa Amèrica Catalunya, Barcelona

Antonio López Palacios es és un dels guitarristes clàssics més destacats de Mèxic, amb una dilatada carrera en què ha ofert recitals en dotze països diferents. A Badalona va ser el protagonista del concert de l'acte Inaugural de les nostres Jornades de la Guitarra 2017.