29 d'abril de 2017

NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador, Badalona

El Quartet Terpsícore ens va proposar un viatge musical pel món, el seu "World Tour", que va encantar als espectadors que van acudir a el concert.

 

 

El públic va omplir de gom a gom la sala de la NAU 3 de Centre Cultural l'Escorxador per veure i escoltar al Quartet Terpsícore, que va presentar una original proposta musical, amb un mosaic d'obres i compositors de tots els racons del planeta.

Van començar el viatge musical amb dues melodies tradicionals yiddish, a les quals van seguir una peça tradicional japonesa i una cançó aborigen australiana.

 

 

A la part central del concert van interpretar la suite "Amèrica" de Roberto González, integrada per obres de diferents estils musicals del continent americà i a la fi van tornar a Europa amb l'obra "Sueños de España" que el compositor Andrew York va dedicar a aquest quartet. Van acabar el concert amb la famosa "Jota" del "Sombrero de Tres Picos" de Manuel de Falla.

 

VÍDEO:

QUARTET TERPSÍCORE    "Jota" del "Sombrero de Tres Picos" de Manuel de Falla.

   


QUARTET TERPSÍCORE

Format per Alfredo Ortas, Raúl Viela, Iván Davias i Carles Herraiz, aquest quartet és reconegut com un dels màxims exponents de la jove generació cambrística espanyola, i guitarrística en particular.

Els seus programes abasten una àmplia gamma de possibilitats, tant obres consagrades com d'altres de recent creació.

Autors com Andrew York, Carlo Domeniconi, José Antonio Chic, o Douglas Tarnawiecki, han escrit obres pel Quartet Terpsícore.