CONVOCATÒRIA

 

L'Associació de la Guitarra de Badalona convoca la quarta edició del seu Concurs de Conjunts de Cámara amb Guitarra per a Joves Intèrprets.

El Concurs és d'àmbit internacional. S'hi poden inscriure conjunts de cambra compostos per infants i joves d'edats compreses entre 6 i 19 anys, amb un mínim de dos components i un màxim de vuit per grup. És vàlida qualsevol combinació instrumental o vocal, l'únic requisit és que hi hagi com a mínim una guitarra en la formació.

 

NOVA CATEGORIA PER A SOLISTES!

Com a novetat important, en l'edició d'enguany hi trobareu una nova categoria INDIVIDUAL, per a guitarra solista, oberta a joves intèrprets fins a 23 anys.

  

IMPORTANTS PREMIS PELS GUANYADORS

Molt interessants són els premis que oferim en aquesta edició, alguns pel seu valor material i d'altres pel seu interès pedagógic per a la formació dels joves guitarristes. Alguns d'aquests premis son:

  • Una guitarra Altamira valorada en 2.000 euros pel guanyador de la nova categoria individual
  • Més de 1.000 euros en vals de compra de Casa Luthier i RC Strings destinats als conjunts premiats.
  • Participació en importants concerts al llarg de l'any, com el Festival Art Llobet de Barcelona o el concert d'homenaje a Leo Brouwer que se celebrarà en el marc del Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant, i que comptarà amb la presència del gran mestre cubà.
  • Val de formació per assistir a classes magistrals amb grans mestres internacionals.
  • I encara més...

PARTICIPA!

 

Llegeix les BASES completes del Concurs:

 

   BASES   

Guitarra Badalona 2019

 

          Obre Google Forms en finestra nova.   

  


 

GUITARRA BADALONA, MÉS QUE UN CONCURS

 

Aquest Concurs té com a objectiu motivar a joves estudiants de guitarra perquè millorin la seva tècnica interpretativa, aprenguin a conjugar la seva disciplina amb altres instruments i sàpiguen organitzar una actuació davant del públic i d'un jurat.

Un Certamen d'aquestes característiques obliga els concursants a preparar el seu repertori amb antelació i a treballar-lo. És un bon estímul pels estudiants i pretenem que sigui també útil com a suport a la tasca del professorat, que amb aquest Concurs disposa d'un recurs addicional per pautar i orientar el treball dels seus alumnes amb un objectiu clar i definit situat a prop del final de curs.

I per fi arriba el dia del Concurs. És el moment de demostrar tot allò que han treballat i han après...

 

     

  El Trio "Sweet Music" en la segona edició del Concurs (2015): A punt de pujar a l'escenari i poc després, durant la seva actuació. Fotos: Toni Valls

  

A més de l'aspecte competitiu, aquest Certamen ofereix un espai natural de trobada i convivència al voltant del món de la guitarra que és viscut pels joves participants com una autèntica experiència. Per augmentar la qualitat d'aquesta, programem en el mateix recinte i al llarg de la jornada altres actes relacionats amb el món de la guitarra.

Durant la 1a edició del Concurs (2014) Foto: Miquel Borràs

 

En aquesta quarta edició podrem assistir a una interessant conferència del prestigiós luthier Carlos Juan Busquiel, qui també exposarà durant tota la jornada una mostra de les magnífiques guitarres artesanes que construeix al seu taller. Tot seguit podrem gaudir d'un magnífic recital de guitarra a càrrec del concertista internacional xinès Chen Chuan.

 

La Jornada finalitzarà, com sempre, amb la lectura del veredicte del Jurat i el lliurament de premis del Concurs.  

 


 

 

Programa i horaris de Guitarra Badalona 2019

 

Bases del Concurs

 

El lloc: NAU 3. Centre Cultural l'Escorxador

 

Veure imatges d'anteriors edicions