V CONCURS

DE JOVES INTÈRPRETS

 

GUITARRA BADALONA és un concurs internacional d'interpretació de guitarra clàssica, organitzat per l'Associació de la Guitarra de Badalona, en el que poden participar joves guitarristes menors de 25 anys. Té tres nivells competitius, o categories, en funció de l'edat dels participants. 

 

OBJECTIUS

El Certamen pretén motivar estudiants i joves intèrprets de guitarra a millorar la seva tècnica i la seva capacitat per organitzar una actuació davant del públic i d'un jurat. Volem que sigui també útil com a suport a la tasca del professorat, oferint un recurs addicional per pautar i orientar el treball dels alumnes amb un objectiu clar, definit i amb data pròxima a la fi del curs acadèmic.

 

PUNT DE TROBADA

A més del seu caire competitiu, aquest concurs busca també fomentar la trobada i la convivència dels joves participants al voltant de la guitarra, objectiu que es veu afavorit per les característiques del lloc on se celebra i perquè programem de manera simultània, en el mateix reciente, concerts i altres actes relacionats amb el món d'aquest meravellós instrument.

 

PREMIS

En aquesta edició s'ofereixen premis molt interessants en totes les categories. Hi ha importants premis monetaris i també diferents models de guitarres, material musical, vals de compra, concerts en prestigiosos festivals de guitarra, plaques, diplomes i medalles commemoratives. El valor dels premis arriba als 10.000 € en total.

 

AGENDA

El certamen se celebrarà els dies 25 i 26 d'abril de 2020 a la NAU 3 de Centre Cultural l'Escorxador de Badalona. El Concurs és públic i l'entrada és lliure. T'animem a venir, mirar, escoltar i compartir amb nosaltres aquest esdeveniment singular.

I si ets jove guitarrista i vols participar, aquí tens les bases oficials actualitzades i un enllaç a el formulari d'inscripció. El termini d'inscripció finalitza l'11 d'abril de 2020.

 

T'esperem a Badalona!

 

    

 

 

 


Patrocinadors de GUITARRA BADALONA 2020:

 

 

  

   

 


Col·laboradors:

 

 

 

  


Organitzat per:

 

     

COMITÉ ORGANITZADOR GUITARRA BADALONA 2020

 

PRESIDENTA HONORÀRIA

Sra. Zhen Zhen

 

COORDINADOR GENERAL

Antonio Manjón

Presidente AGB

 

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Sang Wu

 

SUPERVISIÓ PEDAGÒGICA

Carles Herraiz

 

PRODUCCIÓ I ADMINISTRACIÓ

María Pineda

Birgitte Staal

 Pilar Manjón

 

 DISSENY GRÀFIC

Alberto Quiñonero

 

COMUNICACIÓ I PUBLICITAT

Toni Valls Pou

Miquel Borràs

 

 

 

 

 

 

 

Vols veure l'àlbum de fotos de la passada edició?

 

GUITARRA BADALONA 2019