BADALONA

 

Badalona és una ciutat situada entre el mar i la muntanya que es troba només a 10 quilòmetres de Barcelona, amb la qual està molt ben comunicada per autopista, carretera, ferrocarril, autobús (vàries línies), metro (línies 2 i 10) i tramvia.

 

Tot i que la proximitat de Barcelona exerceix una gran influència, Badalona té una forta personalitat i és molt activa en tots els aspectes. Amb 220.000 habitants, és la quarta ciutat més poblada de Catalunya (la 22a d'Espanya) i la seva activitat econòmica, social i cultural és molt intensa. Posseeix nombrosos atractius per als visitants, tant pel seu patrimoni històric com per la celebració de festivitats i esdeveniments de tota mena. Conserva importants restes arqueològiques del seu passat, que es poden visitar en el seu Museu. Trobaràs més informació a: http://turisme.badalona.cat/

  

 

EL LLOC: LA NAU3

CENTRE CULTURAL L'ESCORXADOR

  Ref. Google MAPS: https://goo.gl/maps/EGgDVb6d2Eg9sqCz8

 

El Centre Cultural l'Escorxador està situat al costat de l'Autopista C-31, té parades d'autobús properes i l'estació de metro "Gorg" (Línia 2) a tres carrers de distància. Al seu costat es troba el centre comercial i lúdic "Màgic Badalona", on podem anar a peu en 2 minuts.

El Centre Cultural l'Escorxador ocupa les instal·lacions de l'antic Escorxador de Badalona que, un cop remodelades, s'han convertit en un focus d'activitats lúdiques i culturals de primer ordre. És un lloc ben comunicat, amb un entorn peculiar i uns espais molt adequats per a la celebració del nostre Concurs.

 NAU3

La gran NAU3 dóna cabuda als principals esdeveniments mentre que altres naus pròximes disposen d'espais complementaris per a exposicions o espais perquè els participants del concurs puguin assajar amb tranquil·litat.

NAU3 l'Escorxador, Badalona

El recinte està urbanitzat i sense trànsit, la qual cosa moltes vegades anima als concursants fins i tot a preparar la seva actuació a l'aire lliure.

 Assajant a l'aire lliure

 

ON EM PUC ALLOTJAR?

 

Si incloem els hotels de Barcelona, l'oferta d'allotjament per assistir al nostre esdeveniment és gairebé infinita. A continuació et facilitem les dades dels hotels situats a Badalona, més propers a el lloc de celebració del Certamen, amb comentaris i referències a la seva distància a l'Escorxador, recinte principal del Concurs. Totes les opcions estan disponibles a les diferents plataformes de reserva d'allotjament a través d'Internet.

 

 

HOTEL MIRAMAR

http://www.hotelmiramar.es/

Adreça: Carrer de Santa Madrona, 60, 08911 Badalona, Barcelona

Telèfon: +34 933 84 03 11

Establiment clàssic situat a la Rambla de Badalona amb magnífiques vistes a aquest emblemàtic passeig i al mar. A 10 minuts del metro, amb 2 parades fins al recinte del concurs.

A 5 minuts de l'estació de tren. (18 minuts al centre de Barcelona en tren i 25 minuts al centre de Barcelona en metro)

 

BE DREAM HOSTEL BADALONA

https://behostels.com/dream/

Adreça: Av. d'Alfons XIII, 28B, 08912 Badalona, Barcelona

Telèfon: +34 933 99 14 20

Molt a prop de el recinte de celebració del concurs (5 minuts caminant). Té opció d'habitacions compartides a preu econòmic.

A 15 minuts de l'estació de tren. (18 minuts al centre de Barcelona en tren i 20 minuts al centre de Barcelona en metro)

 

HOSTAL SOLIMAR

http://www.hostalsolimar.com

Adreça: Carrer de la Caritat, 29, 08911 Badalona, Barcelona

Telèfon: +34 933 89 50 03

En plè centre de Badalona, a 10 minuts del metro, amb 2 parades fins al recinte del concurs.

A 5 minuts de l'estació de tren. (18 minuts al centre de Barcelona en tren i 25 minuts al centre de Barcelona en metro).

 

HOSTAL BADALONÍ

https://www.hostalbadaloni.com

Adreça: Carrer de Baldomer Solà, 57, 08912 Barcelona

Telèfon: +34 933 88 88 99

És a prop del recinte de celebració del concurs (10 minuts a peu o 1 parada de metro). També a 10 minuts a peu del centre de la ciutat.

A 5 minuts de l'estació de tren. (18 minuts al centre de Barcelona en tren i 25 minuts al centre de Barcelona en metro).

 

 

RAFAEL HOTELES

https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/barcelona-badalona/hotel.html

Adreça: Av. Navarra, 6, 8, 08911 Badalona, Barcelona

Telèfon: +34 931 84 79 00

Hotel modern i elegant. Situat a 10 minuts del metro (2 parades fins el recinte del concurs). També a 10 minutos del centre comercial, Carrer del Mar i casc antic de la ciudad. 

A 15 minuts de l'estació de tren. (18 minuts al centre de Barcelona en tren i 25 minuts al centre de Barcelona en metro).