LUSCINIAS DUO

CONCERT DE MESTRES

 

DIA I HORA: dissabte 25 d'abril, 20:00 hores

LLOC: NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador

(C/ Arquitecte Fradera, 1, Badalona)

 

 

L'Associació de la Guitarra de Badalona presenta en concert al Dúo Luscinias, format per dos intèrprets virtuosos dels seus respectius instruments:  Chen Chuan (guitarra clàssica) y Haoxing Chen (violí) 

 

CHEN CHUAN, guitarra clàssica.

Nascut el 1985 a Changchun (prov. Jilin, Xina), va començar a tocar la guitarra als 8 anys amb el seu pare Chen Xuhong, reconegut mestre de guitarra. El 1995 va estudiar amb el famós guitarrista internacional Chen Zhi, i més tard amb el professor Chen.

Ha estat premiat en concursos arreu del món, entre d'altres, el 5è Concurs de Guitarra Juvenil de l'Fòrum de Viena (2002), 4t Concurs Internacional de Guitarra de Hong Kong (2006) o 2n Concurs WorldWideWeb (2011)

De la carrera professional de Chen Chuan destaquem que ha estat professor de guitarra al Conservatori Central de Música de Pequín (CCOM), ha actuat com a solista amb l'Orquestra Wiener Kammer a Viena i com a membre de duos i quartets a la Xina, Àustria, Alemanya i els Estats Units d'Amèrica.

 

HAOXING CHEN, violí.

Va començar a estudiar violí a l'edat de cinc anys. Va obtenir la seva llicenciatura a la Universitat Shifan de Pequín amb els mestres de violí Su Dayu, Zhou Min i Liu Xiaolong.

En l'any 2013 va ser director de festival de música de JFJMC i va participar al Festival de Música de Cambra del Conservatori Central de Música (CCOM) de Pequín.

Ha actuat en 25 ciutats de la Xina i ha estat premiat amb el seu conjunt "Soul Band" al Concurs Internacional de Música de Cambra d'Osaka, al Japó.

Actualment és primer violí de l'Orquestra Filharmònica de Pequín i violinista de la "Xina Broadcasting Film Symphony Orchestra".

Aquest concert de Badalona serà la primera actuació a Europa d'aquest excel·lent violinista.

 

 

CONCERT DEL DUO LUSCINIAS A BADALONA

DIA I HORA: dissabte 25 d'abril, 20:00 hores

LLOC: NAU3 - Centre Cultural l'Escorxador

(C/ Arquitecte Fradera, 1, Badalona)

Entrada lliure fins a completar l'aforament.

 

TORNA A L'ÍNDEX DE GUITARRA BADALONA 2020

 

 


Patrocinadors de GUITARRA BADALONA 2020:

 

 

 

 

 

 

 


Col·laboradors:

 

 

 

 

 

 

 


Organitzat per: