MOSTRA DE GUITARRES ARTESANES

CONSTRUCTOR: ANDRÉS DANIEL MARVI

 

DÍES: dissabte 25 i diumenge 26 d'abril

LLOC: Sala d'exposició - Centre Cultural l'Escorxador

(C/ Arquitecte Fradera, 1, Badalona)

 

El mestre Andrés Daniel Marvi és ben segur un dels grans artesans constructors de guitarres de l'actualitat. Ell és el lutier que enguany hem convidat a GUITARRA BADALONA 2020. Exposarà en una sala annexa a la del concurs una mostra de les magnífiques guitarres que construeix i que els participants al concurs podran contemplar i provar.


Andrés Daniel Marvi va néixer el 1956 a Alemanya. El 1978 va començar a construir la seva primera guitarra de manera autodidacta i el 1985 va superar l'examen "Zupfinstrumentsenmacher" (constructor de guitarres) a la Cambra de Comerç de Erlangen (Alemanya).

En els anys 1984 i 1992 va assistir a cursos impartits per José Luis Romanillos a Espanya.

El 1987 es va traslladar a viure a Ferreirola, localitat de l'Alpujarra de Granada, on hi té el seu taller.

A partir de la seva formació com a constructor de guitarres a Alemanya i del seu profund coneixement de l'escola de guitarra de Granada, aquest luthier ha aconseguit crear un estil constructiu propi amb resultats espectaculars, trobant la simbiosi entre dos temperaments i formes tan diferents de construir.

Ha impartit cursos de construcció de guitarra a Liechtenstein, Montenegro i Corea del Sud.

Les seves guitarres, tant clàssiques com flamenques, són instrument habitual en els concerts de grans intèrprets com Gerardo Núñez, Graham Anthony Devine, Goran Krivokapic o Aniello Desiderio.

Tindrem a Badalona un dels grans artesans constructors de guitarres de l'actualitat. Una excel·lent ocasió per conèixer-lo i apreciar els seus instruments.

 

TORNA A L'ÍNDEX DE GUITARRA BADALONA 2020

 

 

 

  


Patrocinadors de GUITARRA BADALONA 2020:

 

 

 

  

 


Col·laboradors:

 

 

 

 

 


Organitzat per: