JORNADES INTERNACIONALS DE LA GUITARRA DE BADALONA

 

Pensat per a tots els públics, l'esdeveniment es va concebre com a punt de trobada entre professionals, estudiants, aficionats i amants de la guitarra en general i com a focus de difusió de coneixement de la història i l'actualitat d'aquest bell instrument.

Durant tres intensos dies vam poder assistir a 4 CONCERTS d'alt nivell, a 6 CONFERÈNCIES de prestigiosos especialistes i vam poder contemplar una EXPOSICIÓ inèdita que va reunir vuit rèpliques artesanals de guitarres històriques d'Antonio de Torres, arribades de diferents parts del món. A més, en aquest marc vam celebrar la tercera edició del nostre CONCURS Infantil i Juvenil de Conjunts de Cambra amb Guitarra.

El millor de tot és que la idea va ser tot un èxit. El nivell de qualitat dels actes celebrats va ser molt alt i la resposta del públic excel·lent, amb un nombre total d'assistents que va sobrepassar el miler de persones.

Sens dubte ha estat un esforç que ha valgut molt la pena. Concertistes, conferenciants, expositors, concursants, jurat, tots es van congratular de l'existència d'un esdeveniment d'aquestes característiques i ens van manifestar el seu suport i el seu entusiasme. Tots van contribuir, amb ganes d'aportar i gaudir, al fet que aquests dies fossin magnífics. En aquest sentit cal agrair molt especialment la confiança i el suport rebut des del primer moment per part de patrocinadors i anunciants, que, sumats al treball voluntari de molts dels membres de la nostra Associació, van fer possible que tots els actes fossin gratuïts. Un cop més, gràcies a tots perquè ens heu omplert d'optimisme de cara al futur.

 

 

 

"Desde luego que las jornadas fueron un éxito. Mucha calidad y organización impecable. Enhorabuena!"

Carlos Juan Busquiel, maestro luthier. Petrer, Alicante.

 

"Felicidades a la Asociación de la Guitarra de Badalona por unas jornadas llenas de contenido donde hemos aprendido y disfrutado muchísimo. Y detrás de todo hay mucho trabajo, sin duda. Gracias por vuestro empeño."

Marcos Villanueva, concertista y profesor del Conservatorio Municipal de Música de Barcelona.

 

  

Aquí pots veure el:

Programa de mà de les Jornades

(s'obrirà en una finestra nova)

 

Per trobar més informació i més imatges dels diferents actes d'aquest esdeveniment, utilitza el següent menú: