VÍDEO DEL CONCERT DE TARDOR DE GUITARRA 2020:

Aquí pots veure i sentir el vídeo del recital, tot sencer. Al tractar-se d'una emissió en directe hi ha alguna imperfecció, però tot i això val molt la pena. La gravació original s'ha editat únicament per suprimir algunes pauses massa llargues. El so és l'original. No s'ha filtrat, comprimit ni equalitzat. Només anivellat. 

Gaudeix-lo!

 


 

 


SOBRE EL CONCERT DE TARDOR 2020

Inicialment previst en un auditori més gran, el concert finalment va tenir lloc a la seu de l'Associació de la Guitarra de Badalona amb un aforamanet màxim permès de 6 persones, i va ser retransmès a través del nostre canal de YouTube, obtenint un total de 187 connexions en directe, amb una mitjana mantinguda de 45 connexions simultànies

Superant la incomoditat d'una situació estranya, la Ljubica Bukvić es va oferir valenta i sincera al seu públic online, a qui va dispensar un tractament musical exquisit.

La fórmula de la Ljubica va ser senzilla en el seu contingut, complexa en la seva elaboració i magistral en la seva execució: contenia una mica de Tàrrega, un pessic de Weiss, tres unces de Llobet i Pujol, i uns granets de Turina, finalment emulsionats amb unes gotes d'Albéniz.

Un tònic reconstituent que va estimular el nostre organisme, una píndola sonora que va activar les nostres defenses i va generar endorfines que ens van fer sentir molt millor.

Els merescuts aplaudiments van arribar aquest cop via xat.

Si et vols sotmetre't també al tractament de Ljubica, apreta el play.

 


 

Durant la primera onada de la Covid-19 ja vam aprendre que la cultura - i la música en particular - són un bon tractament per suportar les situacions adverses, per això, respectant les mesures sanitàries, no cal oblidar-se de la cultura.

Agraïm més que mai als socis de la nostra entitat i als patrocinadors el seu suport incondicional en aquests moments tan difícils.