Espectacular va ser el concert que ens va oferir el quartet de guitarres IN CRESCENDO (Juan Pablo Bujía, Pablo d'Negri, Ezequiel Marín y Andrés Novío). Espectacular també la resposta del públic de Badalona, que va omplir l'Església de la Mare de Déu del Carme. Enguany el concert ha estat integrat en la programació d'ART LLOBET, el prestigiós Festival de les Arts i la Guitarra.


El passat dissabte 22 de juny l'Associació de la Guitarra de Badalona va organitzar una cop més el seu concert anual de Joves Talents de la Guitarra, acollits aquest cop per la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, entitat molt arrelada a Badalona, dedicada a l'atenció de la gent gran.


L'havíem vist i sentit el passat mes de maig, en la seva actuació davant del Jurat del nostre Concurs, i per això sabíem que amb ella la qualitat del nostre Concert d’Estiu estava assegurada, però la realitat ha sigut encara millor perquè Julia Villarroel va superar amb escreix les nostres expectatives.

El públic va respondre també a aquesta convocatòria millor del que esperàvem: més de de 100 espectadors que van omplir el bonic pati interior a l'aire lliure - el badiu - de l'Associació de Veïns del Centre de Badalona, ​​on hem celebrat aquest Concert d'Estiu 2019


UNA JORNADA MÀGICA

El dia 4 de maig de 2019 hem celebrat amb èxit la Jornada Internacional Guitarra Badalona 2019 al Centre Cultural l'Escorxador de la nostra ciutat.

El cartell del concert ja ho presagiava, o potser hagi estat la influència de la tradició de Badalona amb el seu Festival de Màgia, però la realitat és que la màgia es va apoderar de GUITARRA BADALONA 2019 durant tot el dia.