L'esplèndid concert va estar a càrrec de quatre de joves guitarristes, premiats al VIII Concurs Infantil de Guitarra de l'AMIC Lopategui: Maria Nasarre (9 anys), Marc Benavent (9), Laia Berlanga (13) i Sandra Cortijo (13). En el concert va participar també el Duo della Gioia, format per Mireia Heimann (15) i Alejandro Saiz (15), guanyador del IV Concurs de Grups de Cambra amb Guitarra per a Joves Intèrprets que organitza la nostra associació i que es va celebrar recentment a Badalona.

L'acollida a la Fundació Roca i Pi de Badalona va ser magnífica. El públic, format pels residents del centre, familiars i espectadors atrets per l'esdeveniment, aviat va omplir la sala d'actes de la Fundació (molt ben pensada i equipada per cert) impacients tots per que donés començament el concert.

Els guitarristes van demostrar haver preparat bé el concert i van oferir el millor de si mateixos. El repertori en el seu conjunt va ser variat, amb obres més conegudes i populars al costat d'altres més clàssiques, mostrant un ventall ampli de música per a guitarra. Tot i no ser un públic "entès", els assistents van saber apreciar la qualitat del concert i van recompensar amb aplaudiments, afecte i agraïment l'esforç i el talent dels joves guitarristes.

Estem molt contents d'haver organitzat aquest esdeveniment tan peculiar, en un lloc poc habitual per als concerts de guitarra, barrejant generacions, en una experiència que ens ha enriquit a tots.

 

 

 

 

  

 
Aquí tens l'álbum de fotos d'aquest Concert:

 

 

PROGRAMA DEL CONCERT:

 

 

 

ESDEVENIMENT PATROCINAT PER: