A causa de la pandèmia sanitària COVID-19, durant l'any 2020, aquesta Associació es va veure obligada a cancel·lar la majoria d'esdeveniments públics previstos.

  • Festival Guitarra Badalona 2020
  • V Concurs Internacional de Joves Intèrprets
  • Concert de Joves Promeses de la Guitarra
  • Concert d'Estiu de Guitarra

Sí que vam celebrar el tradicional Concert de Tardor, amb Ljubica Bukvic, sense públic i emès en directe pel nostre canal de Youtube.

Continuem amb la publicació de continguts en aquest espai web i en xarxes socials.

 

Aprofitant el confinament

El temps i els recursos previstos per l'organització i celebració d'esdeveniments en l'any 2020 s'han destinat a millorar alguns aspectes administratius i a editar l'abundant material gràfic i audiovisual de temporades anteriors que teníem pendent. També a reestructurar i ampliar aquest lloc web, en el qual anem publicant el material editat. Un dels nous apartats és "El bloc de la AGB" que vam posar en marxa el passat 5 de juny.

Des de l'Associació enviem el nostre ànim i solidaritat a totes les persones i famílies afectades per la malaltia COVID-19. Esperem que, amb la col·laboració de tots, la pandèmia es contingui i ben aviat puguem gaudir i compartir novament les nostres activitats, en una vida el més normal i saludable possible.

Salutacions i salut per a tothom.

La Junta Directiva

Badalona, 18 de juny de 2020