Inicialment previst en un auditori, el concert es va celebrar finalment a la seu de l'Associació de la Guitarra de Badalona amb un aforament màxim permès de 6 persones, i va ser anunciat i emès en directe a través del nostre canal de YouTube, obtenint un total de 187 connexions durant el concert, amb una mitjana mantinguda de 45 connexions simultànies

Superant la incomoditat d'una situació tan estranya, la Ljubica Bukvić es va oferir valenta i sincera al seu públic online, a qui va dispensar un tractament musical exquisit.

La fórmula de la Ljubica va ser senzilla en el seu contingut, complexa en la seva elaboració i magistral en la seva execució: contenia una mica de Tàrrega, un pessic de Weiss, tres unces de Llobet i Pujol, i uns granets de Turina, finalment emulsionats amb unes gotes d'Albéniz.

Un tònic reconstituent que va estimular el nostre organisme, una píndola sonora que va activar les nostres defenses i va generar endorfines que ens van fer sentir molt millor.

Els merescuts aplaudiments van arribar aquest cop via xat.

Si et vols sotmetre't també al tractament de Ljubica, apreta el play.

 

 

VÍDEO

Ljubica Bukvic interpreta "La Presó de Lleida" (Arr. Miquel Llobet)

 


  

VÍDEO

Ljubica Bukvic interpreta "Tombeau pour Claude Debussy", de Manuel de Falla.

 


Durant la primera onada de la Covid-19 ja vam aprendre que la cultura - i la música en particular - són un bon tractament per suportar les situacions adverses, per això, respectant les mesures sanitàries, no cal oblidar-se de la cultura.

Agraïm més que mai als socis de la nostra entitat i als patrocinadors el seu suport incondicional en aquests moments tan difícils.