Va ser el remat ​​perfecte per tancar la desena edició dels Concerts de Tardor, que va començat l'1 de novembre amb Abel García Ayala. Igual que el primer concert, aquest també es va celebrar a l'Església dels Pares Carmelites de Badalona, amb bona assistència de públic, unes 200 persones, entre les quals hi havia nombrosos estudiants de guitarra del Conservatori de Badalona, especialment convidats al concert per la nostra Associació. L'accés pel públic també va ser lliure, amb l'opció d'aportar un donatiu voluntàriament al final del concert.

Zoran Dukic ens va mostrar fins on pot arribar el mestratge d'un músic per aconseguir que ens oblidem de l'instrument que té a les mans i simplement gaudim de la música, creuant, en un únic viatge, universos tan distants i diferents com els de Bach, Piazzolla , Bogdanovic i Barrios, que ell va convertir en propers. 

El concert que ens va oferir Zoran Dukic va ser intens, esplèndid i generós, amb una durada de gairebé hora i mitja.

Va començar el seu concert interpretant una successió d'obres de Bach i de Piazzolla de manera ininterrompuda, alternant ambdós autors i creant d’aquesta manera una peça de “barroc-tango” d'anada i tornada que, tota sola, va ocupar la primera part del concert (gairebé 40 minuts) i que va acabar deixant sense alè tots els presents, intèrpret inclòs.

Una pirueta d'aquest calibre només és viable si és concebuda i executada per un autèntic mestre. El vídeo que podeu veure a continuació pretén resumir en menys de deu minuts aquest gran banquet musical, reflectint alguns moments màgics de l’actuació i les transicions entre un autor i l’altre. Un virtuosisme com el de Zoran Dukic no es veu sovint. Mereix dedicar-li aquests deu minuts i escoltar-lo amb uns bons auriculars o uns altaveus de qualitat.

 


VÍDEO:

 

Amb l'actuació a Badalona del mestre Zoran Dukić, un dels intèrprets de guitarra més importants de l'actualitat, hem fet realitat un altre dels somnis de la nostra Associació.

 


CARTELL I PROGRAMA:

 

 

 


FOTO-ÀLBUM DEL CONCERT

(Fes clic sobre les imatges per ampliar-les)

 

 


 

AMB EL SUPORT DE:

 


  

COL·LABOREN:

 

   

 


 

ORGANITZA: