2022: UN ANY, QUATRE ANIVERSARIS

 

2022 és un any molt especial per a l'Associació de la Guitarra de Badalona perquè és el nostre 10è Aniversari i ho volem celebrar commemorant tres aniversaris més que coincideixen enguany: els de tres lutiers històrics, autèntics referents en el món de la guitarra: Romanillos, Fleta y Enrique García

 

 

 

Per a cadascun d'aquests guitarrers il·lustres hem preparat un acte d'homenatge a Badalona que inclou una conferència - col·loqui sobre la seva figura i un concert interpretat amb una de les seves guitarres.

A continuació podeu veure i accedir a la crònica completa dels dos primers, que ja s'han celebrat:

 

 

Celebrat el dia 16 de juliol de 2022 en el badiu de l'Associació de Veïns del Centre de Badalona

 

El nostre particular concert-homenatge al luthier Ignacio Fleta, amb motiu dels 125 anys del seu naixement, va aconseguir convocar un bon nombre d'assistents en un esdeveniment a l'aire lliure que va ser solemne i festiu alhora.

 

 

Esdeveniment celebrat el dissabte 11 de juny de 2022 en el Centre Cultural Escorxador, de Badalona

 

La notícia de la mort de l'insigne luthier José Luis Romanillos, el febrer del 2022, ens va arribar quan la nostra Associació estava preparant un concert per celebrar el seu 90è aniversari al mes de juny. Malgrat la trista notícia, vam decidir mantenir el concert i, a més, convertir-lo en un acte d'homenatge pòstum a la seva persona.

DATA: DISSABTE 12 NOVEMBRE 2022

HORA:  20:15 h

LLOC: Església del Carme. C. Sant Miquel, 44, Badalona

ENTRADA LLIURE - Donatiu voluntari